Passionista master akademija – Masterclass 3: Artistry make-up

Vsak 3. modul v okviru naše Passionista Master Akademije je namenjen učenju ličenja in trikov z mladimi vizažistkami in predavateljicami. Posebnost tega modula pa je, da poleg tega, da poteka v živo, vedno znova preseneča s svojo obliko in lokacijo. Smo inovativne in iznajdljive, zato je ta izobraževalni dogodek hkrati tudi mala nagrada za vse Passioniste mentorice, ambasadorke in nove kandidatke, ki na tem modulu V ŽIVO pokažejo svoje pridobljeno znanje.

Fantastično vzdušje, 100+ udeležencev in ličenje na modelih v živo. Nove Passioniste prikažejo svoje pridobljeno znanje ob glasbi, zabavi in predavanjih. To je dogodek, kjer ne smete manjkati. Pridite nas pogledati in navdušeni boste nad energijo, ki se v tem prostoru ustvari.

Na koncu VSE Passioniste seveda z odliko opravijo MAKE-UP IZZIV in pridobije čudovite Artistry diplome in postanejo svetovalke za lepoto.

Sledi naš Instagram račun in Napovednik, kjer je že objavljena lokacija naslednjega takšnega dogodka. Seveda ste vabljeni tudi kot zgolj obiskovalci. Dobre družbe in zabave ne bo manjkalo, saj Passioniste vedno kaj zakuhamo….

dddddddd

Similar Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja