ŠOLA KUHANJA

Lansko jesen smo v okviru strastne skupnosti organizirali edinstveno Šolo kuhanja, kjer smo se posvetili umetnosti priprave okusnih in zdravih obrokov. Ta izjemna izkušnja je bila razdeljena na tri navdihujoče module, vsak z lastno posebnostjo.

MODUL – Zdravi obroki: Prvi modul nas je popeljal na potovanje k odkrivanju zdrave prehrane. Udeleženci so se naučili, kako pripraviti okusne jedi, ki so hkrati koristne za njihovo telo. Z uporabo posebne posode iCook, ki se ponaša s slovesom minimalne uporabe maščob, smo ustvarili jedi, ki so hranljive in okusne.

MODUL – Kosilo v 15 minutah: Drugi modul nas je opremil s hitrimi in učinkovitimi recepti za vsakodnevna kosila. S poudarkom na časovni učinkovitosti smo dokazali, da lahko tudi v 15 minutah pripravimo okusno in zdravo kosilo, brez kompromisov glede kakovosti.

MODUL – Prigrizki za hišno zabavo: Tretji modul nas je popeljal v svet prigrizkov za hišne zabave. S številnimi ustvarjalnimi recepti in triki so udeleženci spoznali, kako pripraviti osupljive prigrizke, ki so popolni za druženje s prijatelji in družino.

Šolo kuhanja sta s strastjo in strokovnostjo vodila Gregor Bogme in Meri Nuhanović, ki sta oba kuharska navdušenca in sta svoje znanje nesebično delila z udeleženci. Njuna ljubezen do kuhanja je bila nalezljiva in vsi smo se naučili številnih trikov, ki nam bodo koristili v kuhinji.

Ta nepozabna izkušnja nas je povezala skozi ljubezen do hrane, zdrave prehrane in prijateljstva. Šola kuhanja je bila priložnost za učenje, rast in skupno ustvarjanje okusnih trenutkov.

Sledite naš NAPOVEDNIK za objavo o naslednji ŠOLI KUHANJA

Similar Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja