“Dream with loved ones.”


Kako se je vse skupaj začelo …

Z vstopom v najstniška leta sem vstopila v obdobje, ko sem se pričela dobro zavedati svoje kože in svojega izgleda. Celoten obraz je pričel cveteti in ob vseh neuspelih poskusih, da bi bila moja koža videti lepa in zdrava, sem se je zaradi vztrajne mazoljavosti sramovala že v času pubertete. Hlepela sem po rešitvi in tekom odraščanja ter kasneje preizkusila nešteto proizvodov in čudežnih maž. Zaradi vsega tega je bil moj odnos do izdelkov za nego kože milo rečeno pikolovski in večinoma odklonilen.

Moja prioravljenost, da preizkusim meni novo blagovno znamko Artistry je temeljila na zaupanja do moje sestre Maje, ki mi jo je ponudila. Kljub svoji skepsi sem se odločila, da preizkusim Artistry kremo za obraz. V tem procesu spoznavanja nove blagovne znamke me je Artistry osvojila. Ljubezen se je rodila na koži, v koži in z Artistry se je rodilo upanje za lepo kožo.

Zavedanje, da morajo ženske spoznati in preizkusiti Artistry, je raslo z mojim zadovoljstvom ob lepšem izgledu moje kože na obrazu. Biti ambasadorka rešitev za lepo kožo je privilegij in hkrati odgovornost. Vsaka ženska in moški si želita lepe kože.

Posebni večeri razvajanja z Artistry so bili čarobni prepleti različnih obrazov, likov, osebnosti, vsem pa je bil skupen rezultat, ki se je odražal v atmosferi olajšanja, upanja, navdušenja, iskrivosti, smeha, veselja.

Na tej poti se je zgodila “revolucija”, ko sva se spoznali z Romano Kos, ki je zacvetela ob delu z Artistry in opogumljena povabila na razvajanje Simono Glavan Tušek, ki je z Artistry potovala preko enakih čustev – iz zaupanja do Romane, preko ljubezni in upanja z Artistry.

V vseh treh je dozorelo zavedanje, da si želimo biti ambasadorke blagovne znamke Artistry, ker jo ženske, pa tudi moški, potrebujejo. Osebno verjamemo, da je Artistry darilo ženskam.

Ko steče kemija med ljudmi, se zgodi magija. Tako se je rodila VIZIJA…❤️❤️❤️

To se zgodi, ko srečaš ljudi, ki v srcu in mislih slišijo isto pesem.

Passionista Slovenija je danes izjemna skupnost, ki prerašča nas tri in je postalo GIBANJE v mnogih pogledih in segmentih.

Ksenija Peršin Zupet dr. med., spec. ped.

Ksenija Persin Zupet

Iskrica v očeh


Je ena najbolj temperamentnih žensk. Njena iskrena skrb za prav slehernega človeka navdihuje. Je izreden retorik in s svojimi skrbno izbranimi besedami opogumi in povzdigne vsakogar. Vedno razmišlja sodelovalno.

Kako bi lahko kot skupnost dosegli več, imeli več. Človeka vidi kot neskončen potencial. Vedno spodbuja, krije hrbet in ko si enkrat njen, si za vedno njen. Njene iskrive oči povedo več kot tisoč besed.

Kjerkoli se pojavi, so prisotni pozitiva, smeh in hvaležnost. Njena strast do ženske lepote in zdravja je neomejena in njena največja vrlina je opolnomočenje prav vsake ženske, ker si to zasluži.

Ksenija je resnična darilo za vse nas. ❤️

Simona Glavan Tusek

neustavljivo srce


Je prava življenjska sila, ki s svojo neustavljivo energijo preprosto navdušuje. Ni ji tuja nobena pot, saj vsak izziv sprejme z izjemno ambicioznostjo.

Njena vizionarska narava jo vodi v stalno iskanje rešitev, pri tem pa brsti med ustvarjalnimi idejami in kreativnimi pristopi.
Unikatnost in estetika sta ji v krvi, kar se odraža v njenem izjemnem modnem slogu ter drznem menjavanju okvirjev očal.

Je prava inspiracija in vzor mnogim, saj se ji uspešno uspeva udejanjiti v vseh svojih prizadevanjih, in to s presežkom.
Z njo nikoli ne morete zgrešiti ciljev, saj je ženska z jasno vizijo in pogumom, da uresniči vse, kar si zada.

Njen značaj je neposreden, a vedno ga vodi veliko srce, ki ga deli s tistimi okoli sebe. ❤️

Romana Kos

»Evo, došla CARICA!«


Je ena najbolj pozitivnih oseb. Vedno nasmejana in dobre voljo. Prisrčna in vedno pripravljena priskočiti na pomoč.

Ima široko srce za sočloveka in iskriv nasmeh. A je tudi drzna, odločna in vztrajna. Njena največja vrlina je lojalnost. Ljudem, vrednotam, sebi.

Skozi življenjske preizkušnje stopa pokončno in neustrašno. In s seboj vedno nosi sonce in smeh. V njeni družbi ni nikoli dolgčas. Čeprav je včasih videti rahlo raztresena, pa zna vsako še tako dolgočasno mašo spremeniti v najbolj divji žur.

In ko stopi v prostor, vedno pusti sled in naredi izjemen vtis v stilu: »Evo, došla CARICA!«

To je naša Romanca ❤️

passioniste združuje

MOJE POSLANSTVO V ŽIVLJENJU ni zgolj preživeti, ampak tudi uspevati; in to z nekaj strasti, nekaj sočutja, nekaj humorja in nekaj stila.