LEPOTNA ČAJANKA S PASSIONISTO

Ob nedeljah se Passioniste ponavadi izobražujemo, saj rade sledimo trendom o lepoti in zdravju,  se pa  tudi občasno razvajamo na naši Nedeljski čajanki. Tokrat smo se dobile, ker so na naše tržišče prišli novi dekorativni izdelki. Naša soustanoviteljica Passioniste Simona Glavan Tušek, ki je strokovnjakinja na področju Artistry kozmetike nam je detajlno opisala in predstavila nova ličila, ki temeljijo na negi kože.

🌿 Novi Artistry Future Glow serum pudri, ki negujejo in ščitijo kožo, pripomorejo k bolj čvrstemu in gladkemu videzu, ter poskrbijo, da naša koža zdravo zasije. Pudri se lahko nadgrajujejo, če je potrebna večja prekrivnost. Wooooow. To so sanje in želje vsake ženske. Da je lepa, hkrati pa negovana.

🌿Artistry Go Vibrant ličila za oči:

  • Vodoodporna serum maskara za dolge trepalnice (za vidno daljše in gostejše trepalnice, ter naravno poudarjen videz z vitamini E, F in C)
  • Artistry Go Vibrant vodoodporni svinčnik za oči (odporen na razmazovanje in prenašanje po zaslugi kompleksa Phyto-Proof, omogoča enostavno drsenje in lažjo uporabo)
  • Artistry Go Vibrant vodoodporni svinčnik za obrvi in obarvan gel (s trikotno oblikovanim svinčnikom s katerim napolnimo, pobarvamo in poudarimo svoje obrvi, ter z gelom obarvamo obrvi in jih fiksiramo.

Similar Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja