Ustvarjamo pozitivno gibanje za vse.

Passionista ambasador

Svet je poln informacij.

Sodobni moški in ženska sta z modernim in hitrim načinom življenja izpostavljena stresu odločitev in izbir. Osnovno zavedanje pa je, da informacija še ne pomeni znanja.

Preplavljeni smo z informacijami o izdelkih za nego kože, večina ljudi pa nima znanja o tem, kaj izbrati, kako izbrati, da bi bila koža lepa in zdrava.

Zato smo po letih nabiranja znanj in izkušenj na področju nege kože in optimalnega zdravja prišli do ugotovitve o vrzeli, ki jo želimo zapolniti tako, da delimo potrebno znanje ljudem, ki želijo odgovore in pot do zdrave, lepe in sijoče kože. Holistične rešitve na dlani.

»Vztrajanje pri vsakodnevni rutini nege kože je najhitrejša pot do znatno bolj zdravega videza kože.«

Spoznaj nas!

Passionista ambasadorji

Posamezniki, ki pogumno iščejo srečo, hkrati pa delajo svet boljši.

Že v dobi antične Grčije so imele mladenke, dame, žene posebna druženja in izoblikovan odnos do lepote. Dano nam je, da ljubimo drugačno, da ljubimo vse, kar je dobro in lepo, in da smo rade všeč sebi in drugim. Ljubimo energijo in iščemo okolje, kjer lahko zaživimo in delimo to svojo strast z vsemi nam enakimi.

Vsaka ženska sanja; sanja dekle, sanja punčka in največja strast je deliti te svoje sanje. Ko si skozi mladost utiraš pot skozi tegobe pubertete, nadaljuješ pot odraščanja proti zrelosti in upaš na dobre vile, da ti prizanesejo v milosti staranja. In takrat še ne veš, da se z istimi tegobami vsakdana srečuje tudi na desetine drugih običajnih dam.

In sonce posije, ko vstopiš v okolje, kjer se vse smeji, kjer vse žari, kjer je energije za izvoz, kjer se delijo mnenja, izmenjajo izkušnje, preizkušajo novosti, kjer ljudje želijo vedeti, kdo si, kjer odkrivaš svoje lepote.

Ko vsaka stopi iz ozadja v ospredje in si dovoli vzeti zase znanje, dobro voljo in energijo druženja. Naučiš se ne glede na leta izpustiti sebe in se naučiti zasijati.

Ko za hip nehaš biti OBIČAJNA ŽENSKA, temveč ŽENSKA Z VSEMI SANJAMI, LEPOTO IN ENERGIJO- SI PASSIONISTA!

Passionista v stevilkah…

250+

Passionist v Sloveniji

3

Beauty camp dogodki letno

20

delavnic letno

8

poslovnih klubov
letno

Kaj krasi Passionista ambasadorje…

Znanje

Delavnice in cajanke


Poslovne večerje

Poslovni klub


Delo na sebi

Poslovna sola N21


Pozitivna naravnanost

Iskanje resitev

Kje se zadržuje

Passionista showroom


Večdnevno druženje

Beauty & wellness camp


Skrb zase in bližnje

Artistry & Nutrilite


Osveščanje

Dobre prakse