VRHUNSKI LEPOTNI trener IN VIZAŽIST Cristian Ciriani PRVIČ V SLOVENIJI OB LANSIRANJU ARTISTRY STUDIO

Na kaj najprej pomislite, če vas vprašamo oz. ti povemo, da je vizažist MOŠKI?
Da dela make-up in izobražuje o lepoti?

Večina moških odgovori, da ne pomislijo na nič. No, ko smo isto vprašanje zastavili damam, je bil odgovor malo drugačen: “Hm, me res zanima, kaj se lahko od njega naučim.”

48-letni argentinski vizažist Cristian Ciriani je bil nekaj let Shakirin osebni vizažist, ličil pa je tudi Sandro Bullock, Megan Fox in Naomi Campbell. Je svetovalec za ličenje, lepoto in dobro počutje.

Cristian Ciriani zase pravi, da je strokovnjak za nego kože in ličenje z več kot 25-letnimi izkušnjami. Imel je že več kot 4000 predavanj in delavnic ter usposobil približno 200.000 oseb v 12 državah. Če iščete personalizirano svetovanje za nego kože, uporabo ličil, formulacije in kozmetične sestavine, ste na pravem mestu. Lahko vam pomaga doseči lepoto in zdravo kožo, ki ste si jo vedno želeli.

Njegove storitve vključujejo:

  • Podrobna analiza vaše kože
  • Nasvet o izbiri pravih izdelkov
  • Navodila za ličenje po meri
  • Razlage o kozmetičnih sestavinah

Pravi, da je naša lepota edinstvena in da je pomembno, da se do nje obnašamo skrbno in pozorno. Lepota se začne pri nas samih!

Pa je nega kože res potrebna? Je make-up nujen?
Ljudje se velikokrat sprašujejo, kaj pomeni biti dober vizažist. Vsak obraz ima svoje posebnosti, ki jih je treba spoštovati, tu so določena pravila ličenja, ki jih je treba upoštevati. Ciriani je svetovalec in predavatelj, ki se je veščin ličenja in psihologije prodaje kozmetičnih izdelkov učil večinoma v tujini.

Cristian Ciriani, evropski make-up artist, prihaja ponovno v Slovenijo, v Ljubljano, kjer bomo lahko spremljali njegove najnovejše lepotne trike, nasvete in mu postavljali vprašanja. Njegova energija in strast do lepote sta nalezljivi.

Ker je Passionista vedno v gibanju, energična, svetovljanska, urejena, vedno v koraku s trendi, se prilagaja željam in potrebam strank in to tudi usklajuje s svojim znanjem, vas vabimo, da se nam pridružite 2. decembra 2023 ob 15.30 uri v Festivalni dvorani v Ljubljani.

Pa pohitite, saj že danes vemo, da bo dogodek RAZPRODAN!!! Povprašajte svojo Passionista Ambasadorko kako do EKSKLUZIVNIH VSTOPNIC!

Similar Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja