|

PASSIONISTA WELLNESS GLAM, zima 2022

Passioniste smo imele svoj prvi večji ekskluziven Passionista dogodek v februarju 2022, ko smo imele imenitno priložnost biti prve gostje v prenovljenem butičnem hotelu v centu Ljubljane, Antiq Palace Hotel & Spa.

Kot je že v navadi, so dogodek otvorile ”Tres Passionistas”. Skozi program so nas nato popeljale mlajše Passioniste, Lora Burzić, Lara Bogme in Lea Kos, ki so nam razkrile male skrivnosti ličenja in barvnih kombinacij, nekaj trendov ličenja in nekaj nasvetov za lažjo uporabo socialnih omrežij, kot je na primer Instagram. Izbrana je bila Passionista leta, prisrčna mladenka, Melisa, ki je kljub zdravstvenim oviram z veseljem delila znanje o lepoti z drugimi damami in utelešala vse vrednote Passioniste.

Proti koncu uradnega dela nas je čakalo še presenečenje – modno svetovanje z izjemno slovensko  oblikovalko Majo Ferme. Maja je modna kreatorka, ustvarjalka in lastnica blagovne znamke za vrhunska oblačila in modne dodatke za moderne, a vedno uglajene ženske, ki svoje kreacije predstavlja na številnih modnih revijah in razstavah v Sloveniji in širše. Je tudi prva slovenska modna oblikovalka, ki je imela svojo lastno modno revijo v New Yorku.

Maja je prava mojstrica svojega poklica, saj se z modo profesionalno ukvarja že več kot 25 let, z nami pa je delila svoje znanje in izkušnje skozi predstavitev trendov, pravil in trikov umetnosti oblačenja. Z nekaj vrhunskimi kosi in dodatki je v nekaj minutah pričarala elegantno-posloven, športno-zabaven in drzno-večeren styling. Rdeči čevlji, zlat pas in športna torbica…, kosi, ki so večni in znova in znova uporabni. Za vsako priložnost.

Druženje z Majo nas je Passioniste popolnoma navdušilo, kajti v nas je zanetila iskrico modne drznosti in nas spomnila, da je sreča, če imaš sanje, srečen pa je tisti, ki svoje sanje tudi uresniči…Da pa nam je ta dogodek ostal v živem spominu, je poskrbel vrhunski fotograf Urban Modic in na koncu še ekskluzivni obisk naših mentoric, Maje Zupet in Tee Rusjan. 

Similar Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja