DELAVNICE LIČENJA

V strastnem svetu lepote in nege kože nas navdušujejo mlade Artistry vizažistke. Kot del strastnega tima Passionista Slovenija delijo svoje znanje in izkušnje s tistimi, ki si želijo odkriti skrivnosti popolnega ličenja.

Nekajkrat letno pripravimo izjemne make-up delavnice, ki so namenjene našim ambasadorjem in vsem ljubiteljem lepote. V Passionista Showroomu, ki se nahaja v osrčju Ljubljane, se srečamo in skupaj z Loro BU raziskujemo svet ličenja. Za brezplačno, nagradno delavnico pa se je potrebno kvalificirate. Te zanima, kakšna je kvalifikacija? Vprašaj svojo Passionista mentorico 🙂

Naša delavnica pokriva širok spekter tem, vključno z nego kože, pravilnim nanosom podlage, oblikovanjem ustnic in ustvarjanjem popolnega make-upa za vsako priložnost. Strokovnjakinje za make-up nas vodijo skozi vsak korak postopka in delijo svoje skrivnosti, ki jih uporabljata pri svojem delu.

To je priložnost, da se povežete s strastnimi posamezniki, ki cenijo lepoto in kakovostno nego kože ter se naučite spretnosti, ki vam bodo pomagale doseči svoj najboljši videz.

Pridružite se nam na naslednji make-up delavnici in skupaj odkrijmo pot do popolnega ličenja. Vaša lepota je v vaših rokah.

Similar Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja