|

POSLOVNI KLUB 2021 – 2023

Večkrat letno se Passionista ambasadorji zberemo na srečanju Poslovnega kluba. Vsak klub je edinstven, saj nas vsakič čaka novo presenečenje v obliki določene barve oblačil. Skozi leta smo se že prelevili v bele, zelene, modre, pa tudi v bleščeče, rdeče itd.

Poslovni klub je več kot le druženje; to je priložnost, da predstavimo nove člane skupnosti, razkrijemo najnovejše trende na trgu in damo vpogled v prihajajoče pomembne dogodke. Na začetku dogodka se obvezno fotografiramo v skupinah in seveda z našimi tremi strastnimi voditeljicami, Ksenijo, Simono in Romano, znanimi kot Tres Passionistas.

Sledi večerja, kjer se okrepčamo in sprostimo ob prijetnem druženju. Potem pa preidemo k najpomembnejšemu delu dogodka – informiranju o vsem, kar je novega v svetu lepote in nege kože. To je trenutek, ko se strast do lepote združi s strastjo do znanja.

Poslovni klub je več kot le dogodek; je doživetje, ki nas povezuje in nas navdihuje za nadaljnje delo v strastnem svetu lepote. Skupaj raziskujemo nove poti in se veselimo prihodnosti, ki nam prinaša še več strasti in lepote.

Similar Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja