BEAUTY & WELLNESS CAMP

Beauty camp dogodek domuje v prečudovitem butičnem Bled Rose Hotelu. Eksotičen ambient, poln ženske energije, vonj svežega cvetja, navdihujoč dogodek in naelektreno vzdušje. Kako tudi naj ne bi bilo, saj smo se na krstni dogodek pripravljali kar nekaj mesecev. Načrtovale smo vsak detajl: od cvetja, prepevanja ob klavirju, SPA zabave ob bazenu, lunch break pavze v čudovitem ambientu ter Jungle Lunch kosila v družbi opic, kač in eksotičnega cvetja pod taktirko vrhunskega šefa Gregorja Rozmana. Poslastica vrhunskih passionističnih specialitet, ki so vsebovale zdrave in organsko pridelane sestavine in zelo inovativne pristope.

DAN 1
Navdušene in polne pričakovanj. Poleg izjemnega poglobljenega učenja smo za Passionista mentorice pripravili XS koktejl zabavo z večernim sprejemom v slogu glamurja. Cocktail obleke so se vrstile ena za drugo in vsaka je izžarevala žensko lepoto v največjem pomenu besede. Dame so bile izredno ponosne na to, kar smo skupaj dosegle in prav ta večer je bil nagrada za vse nas.

In kaj se zgodi, ko se ob bazenu na SPA PARTYju zbere 70 strastnih žensk?!!
V kopalnih plaščih s turbani na glavi, sončnimi očali in rdečo šminko nastane nepozabno doživetje. Večer žensk, ki vedo, kaj hočejo in želijo izkoristiti prav vsak trenutek življenja. Veliko smeha, plesa, fotografiranja, sproščenosti in plesa. Party v sobi, party ob bazenu, party v bazenu, party v dvigalu, party povsod. Večer, nabit s strastjo, srečo in zadovoljstvom.

DAN 2
Po izjemnem večeru nas je zjutraj pričakal IKONIČNI Jungle Brunch. Kakšna neverjetna izkušnja, ko ti zajtrk postrežejo v pravi džungli ob tropskem rastju in tropskih živalih. Brbončice ti zapojejo, uživaš v vsakem grižljaju in si želiš, da se ne bi nehalo. To resnično lahko doživiš samo v družbi Passionistk.

Ko se nam je pridružilo še ostalih 150 Passionistk in smo ob klavirski spremljavi Lee Kos zapele Dan ljubezni, se je pravi Passionista BEAUTY CAMP resnično začel. Tema dogodka je bila: ŽIVLJENJE BREZ TOKSINOV: kako se izogniti toksinov in kemikalij v gospodinjstvu, v hrani, na koži. Kako sprejemati boljše odločitve in izbrati pravilne izdelke za osebno nego, nego kože, ustno nego, nego doma. Ob čudovitih uspešnih zgodbah žensk smo spoznale, da nikoli nismo same in da smo močnejše kot kdajkoli prej. Navdihovale so nas mlade vizažistke, kozmetičarke, frizerke, srečanje so s strokovnostjo podprle zdravnice specialistke, učile smo se, kako zdravo podpreti telo in um. Skupaj smo ustvarile nepozaben dan, poln novih spoznanj in znanj ter resnično uživale v prav v vsaki minuti.

Po strokovnem delu je sledil LEPOTNI INKUBATOR, kjer smo bile lahko ženske to, kar smo: Ambasadorke lepote in zdravja na vseh področjih. Vemo, da lahko dosežemo karkoli, če le imamo strast, fokus in podporo drug drugega. In to me Passioniste imamo.

Vabljene ponovno na BEAUTY CAMP v Bled Rose hotel 2024. Sledite nas na IG za več info.

Similar Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja