PASSIONISTA MODNA REVIJA

V plesnem studiu Studa smo ob lansiranju lepotnega napitka XS Power Water organizirale pravo Modno revijo. Passionista ne pozna meja. Passionista je drzna, moderna, trendi in izpelje, kar si zamisli. Passionista stopa po modni brvi in rdeči preprogi.

Modna revija Passionistk je bil poseben spektakel, kjer je vsaka ženska zasijala. Plesna dvorana se je spremenila v oder za ženske. Modna pista, lučke, občinstvo in me – dame. Ne glede na starost, poklic, obliko teleščka – vsaka je bila manekenka. Zdravnica, prevajalka, vzgojiteljica, prodajalka, ekonomistka, kozmetičarka, profesorica, arhitektka, farmacevtka, mama, babica, prav vsaka je tisti večer postala modna zvezda. V zaodrju je prekipevala ženska energija, ki se je prepletala z barvitimi in izdelanimi modnimi kosi, torbicami, nakitom. Kako ženstveno, mladostno, strastno. In na koncu šminka na ustnicah. Moški so imeli vlogo James Bonda 007 – moškega, ki občuduje drzne in strastne ženske. Divja glasba nas je povabila na modno pisto, soj luči je obsijal ženska telesa. Vsak gib je izžareval ponos, samozavest, igrivost in strast.

Ko ti Passionista z besedami poboža tvoje telo in ti pove, kako poudariti svoje atribute, takrat dvigneš ramena, ponosno iztegneš glavo in elegantno stopaš po rdeči preprogi. Hoja po rdeči preprogi je čudežna. Ne razmišljaš, ko stopaš po njej, temveč se prepustiš ritmu hoje, glasbi in občutku – TO SEM JAZ. Ženska s širokim nasmehom, šminko na ustnicah in žarom v očeh. Passionista. Z vsakim korakom razvijaš sebe in svoj osebnostni slog. Hoja po rdeči preprogi dviguje samozavest, iz ženske izvabi ženstvenost, drznost, seksipilnost. Neprecenljivo.

Še ena navdihujoča izkušnja, ki je ne bomo pozabile.

Similar Posts