Passioniste so opažene tudi preko oceana

Na podlagi mnogih kazalnikov, ki jih je nekaj časa spremljalo podjetje, so iz celega sveta izbrali 376 potencialnih novih graditeljev (top user), ki bodo ustvarili novi val uspeha in rasti v svetu.

Na njihovem seznamu sta pristali tudi naši Passionisti Maja Golob in Nataša Špilak. Preko online sestankov so ju nato podrobneje spoznali menedžerji podjetja in s skupino izbranih graditeljev sta sooblikovali poseben portal, ki je namenjen izmenjavi izkušenj in ustvarjanju povezav med graditelji.

Na podlagi njune angažiranosti in podanih predlogov sta bili nato izbrani v ožji krog 6 najbolj kreativnih in perspektivnih graditeljev (top 6 users) s celega sveta.
Bili so tako navdušeni in željni informacij s terena, da so se odločili, da iz mesta Ada v Michiganu, ZDA pošljejo osebo – simpatično mlado Stephanie, ki je priletela v našo malo Slovenijo, da osebno spozna naši dve Passionisti in z vsako od njiju posname poseben 3 urni intervju, ki bo predstavljen zaposlenim v Adi Michigan. Tu sta Maja in Nataša podelili še več izkušenj iz terena, primerov dobrih praks, izkušenj z izdelki in seveda čisto vse o skupnosti Passionista Slovenija, katere del sta in jo ponosno predstavljata na vsakem koraku. Stephanie je bila nad našo skupnostjo in tem, kar kreiramo popolnoma navdušena.

Na koncu delovnega sestanka so se Maji, Nataši ter Stephanie pridružili še Helena Krempl Kumer, Simona Glavan Tušek in Andrej Tušek, kjer so nazdravili s penino in nadaljevali prijeten pogovor ob čudoviti večerji.

Similar Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja